VESTERGADE 24, 1.sal
DK-4581 Rørvig
TLF.: 5991 8801 - Fax: 5991 8897
Mail: info@odsherredmediecenter.dk 

Til forsiden / skriv en mail til os !

Mediesupport

Medienyt

Radiostreaming

Kontokt os

 

En anden beskrivelse af et mediecenter

Et mediecenter er en krydsning mellem en harddiskrecorder, en computer og et musikanlæg – en digital schweitzerkniv, der kan det hele i en boks.

Selv om et mediecenter i virkeligheden er en almindelig computer, ligner den et stereoanlæg, styres med en fjernbetjening og er beregnet til at stå midt i stuen. Og så er mediecentret støjdæmpet, så man undgår irriterende blæserstøj, mens man lytter til musik eller ser video.

Et mediecenter kombinerer derfor alle muligheder fra både computere, harddiskrecorder og stereoanlæg i en samlet løsning – uden ekstra ledninger og ekstra enheder, der skal sættes op og bringes til at fungere sammen.

Der er ingen computerskærm til et mediecenter, så den kræver en fladskærm til at styre menuerne og finde vej gennem samlingen af musik og video. Men der er ved at dukke nye og avancerede fjernbetjeninger op med indbygget skærm, så man kan navigere rundt i systemet og musikken på den indbyggede harddisk uden at tænde for tv-skærmen.

Hvornår kan du høre os?

Vi sender på alle dage -fra kl. 06.00 til kl. 24.00. Om lørdagen fra kl. 14.00 helt til kl. 24.00, og om søndagen

Hvad kan du høre?

Vi sender nyheder, kultur- og aktivitets-kalender med 'I Biffen', lokalpolitiske programmer, miljøorientering, portrætter og masser af musik i et alsidigt udvalg af genrer. Vi sætter fokus på Odsherred; men glemmer ikke resten af landet/amtet i vores vinkling af stoffet. Stil ind og lyt!
Radioen er meget modtagelig overfor lytterønsker og ideer til udsendelserne.

Hvor finder du os?

Radio Odsherred sender aktuelt 33 timers lokalradio på FM-frekvenserne 107,9 & 107,0 MHz. samt 107,8 og 107,9 MHz. Udbredelsen af signalet dækker Odsherred,Kalundborg og radioen er - under særlige klimatiske forhold - aflyttet helt nede i Sydsverige.

Om at producere radio, hvordan og med hvad ! 


Radio Odsherred - Vestergade 24 - DK-4581 Rørvig